ایستگاه صلواتی

۲۴ مرداد ۱۳۹۶ 724 0 نظر

مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشترین مواردی که در سال‌های گذشته با آن مواجه بودیم عدم رعایت بهداشت فردی در ایستگاه‌های صلواتی بود.

علی‌اصغر حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت توجه به خرید و انتقال مواد غذایی مورد استفاده در ایستگاه‌های صلواتی، خاطرنشان کرد: بیشترین مواردی که در سال‌های گذشته با آن مواجه بودیم عدم رعایت بهداشت فردی در ایستگاه‌های صلواتی بود که به افراد توصیه می‌شود به بهداشت فردی خود توجه کرده و با پوشش مناسب به مردم خدمت‌رسانی کنند.

وی با بیان اینکه در ماه محرم دو برنامه، یکی برای دهه اول محرم در بحث نظارت بر ایستگاه‌های صلواتی و دیگری در دهه آخر صفر و بحث کاروان‌های پیاده داریم، اظهار کرد: با توجه به تجربیات سالیان گذشته سعی بر این است در ماه محرم با هماهنگی‌های بین بخشی بر رعایت موارد بهداشتی در مراسم‌ها و ایستگاه‌های صلواتی نظارت داشته باشیم، اولین بحث، بحث آموزش افرادی است که قصد برپایی ایستگاه‌های صلواتی دارند.

حسنی داشتن کارت بهداشتی، نحوه تامین آب، ظروفی که استفاده می‌شود و دفع فاضلاب را از مهم‌ترین نکات در برپایی ایستگاه‌های صلواتی عنوان کرد که باید به آن توجه شود و افزود: تلاش می‌کنیم با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته از نکات مثبت و منفی ایستگاه‌های فعال استفاده کرده تا مشکلی نداشته باشیم.

مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هدف افراد از برپایی ایستگاه‌های صلواتی کار خیر است بنابراین همکاری بسیار خوبی انجام می‌دهند، عنوان کرد: در سالیان گذشته صورت مشاهده موارد بهداشتی بلافاصله برطرف شده و مشکل خاصی نداشتیم همچنین در موارد نادر جمع‌آوری ایستگاه داشتیم.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های گذشته مشکل خاص بهداشتی در مراسمات محرم مشاهده نشده است، گفت: تنها در دهه آخر صفر مواردی از استفاده از غذای مانده و فساد موادغذایی مشاهده شده که با توجه به هماهنگی‌هایی که با صنف آشپزخانه‌داران داشته‌ایم و آموزش‌هایی که به مدیران کاروان‌ها داده‌ایم موارد مشکوک سریعا شناسایی و برطرف شده است.

حسنی با اشاره به نحوه نظارت و حضور تیم‌های بهداشتی در مساجد و ایستگاه‌ها، اظهارکرد: در مشهد پنج مرکز بهداشت وجود دارد که در هر مرکز بین پنج تا هفت تیم حضور دارند همچنین در شهرستان‌ها نیز حدود یک تا دو تیم بهداشتی وظیفه بازدید و نظارت از مساجد، تکایا و کنترل وضعیت بهداشتی را دارند.  

 

مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مردم می‌توانند موارد انتقاد پیشنهاد یا شکایت بهداشتی خود را از طریق تلفن کشوری 190 با ما در میان بگذارند تا همکاران ما موضوع را پیگیری کنند.

گزارش 0
برای ارسال نظر وارد شوید و یا ثبت نام کنید.

comments نظرات

هنوز نظری ارسال نشده است.
جدیدترین محبوب ترین داغ ترین
تمام حقوق این صفحه محفوظ و متعلق به ایستگاه صلواتی می باشد.